Se inaugurează terenul de fotbal și zona de recreere de la Secția exterioară Ișalnița a Penitenciarului Craiova

Asociația MaiMultVerde, Penitenciarul Craiova și Penitenciarul de Minori și Tineri (Centrul de Detenţie) vă invită vineri, 16 octombrie 2015, de la ora 11.00 la un eveniment sportiv organizat cu ocazia inaugurării terenului de fotbal și zonei de recreere amenajate la Secția exterioară Ișalnița a Penitenciarului Craiova.

Echipa persoanelor private de libertate din Penitenciarul Craiova și cea a tinerilor din Penitenciarului de Minori și Tineri se vor întâlni pentru un meci demonstrativ pe noul teren de fotbal din localitatea Ișalnița. Cei 20 de fotbaliști, împreună cu reprezentanți ai instituțiilor implicate în proiect și ai autorităților locale vor fi primii beneficiari ai celor două spaţii realizate în cadrul proiectului ”Eco-voluntariat în penitenciare”.

”Eco-voluntariat în penitenciare” este un proiect care promovează beneficiile voluntariatului pentru mediu în rândul persoanelor private de libertate din Penitenciarul Craiova, Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova precum şi al comunităţilor din Craiova şi Işalniţa. În cadrul acestui proiect, au fost selectate 100 de persoane private de libertate şi 20 de voluntari din rândul comunităţii locale şi, cu sprijinul lor, au fost implementate cinci programe de voluntariat pentru mediu în penitenciare.

Sperăm să ne fiți alături vineri, 16 octombrie, în Ișalnița pentru a încuraja echipele de fotbal și a vedea o parte din rezultatele proiectului ”Eco-voluntariat în penitenciare”.